rikke siellä rikke täällä

Tämän syksyn villitys tuntuu olevan Rikke Hat. En enää muista kenen blogissa siihen ensi kerran tutustuin ja päätin itsekin neuloa, sen jälkeen se on ollut todella monen bloggarin puikoilla. Enkä ihmettele, kaunis ja yksinkertainen toimii useimmiten.

Mikä itsenäni lisäksi ilahduttaa, on tuon Rikken ohjeen luoneen Happy Knits’n löytyminen. Tulipahan toinenkin syy vierailla Oregonin Portlandissa sen maailman maukkaimman sushiravintolan lisäksi. (Jos nyt sille mantereelle tässä joskus päästään..)

Neuloin Rikken miehelleni lankana Noron Yuzen.  Ohjeesta poiketen jätin “hattuosan” paria senttiä lyhyemmäksi. Omaankin päähän olisi tuollainen saatava, vaikkei minun pipokokoelmaani olisi tässä vaiheessa mitään järkeä kasvattaa. (Jos nyt sille toiselle mantereelle tässä joskus päästään..)

Bookmark and Share
This entry was posted in Neuleet ja virkkaus. Bookmark the permalink.

One Response to rikke siellä rikke täällä

  1. maijanmaja says:

    Lisäys vielä täällä kommenttien puolella. Virkkasin pipon reunaan kiinteät silmukat ja se ei kuulu myöskään ohjeeseen. Reuna vain tuntui vähän liian löysältä ilman sitä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>