rakas marras

Tykkään marraksesta. Luonnossa on niin hienoja värisävyjä ja hyvä tuoksu. Ilma tuntuu raikkaalta ja odotan sitä aamua, kun kuura saa maan rapsahtamaan askelten alla.

Bookmark and Share
This entry was posted in Sekalaiset. Bookmark the permalink.

3 Responses to rakas marras

 1. Kauniit marraskuvat. Aika monet tuntuvat inhoavan tätä aikaa vuodesta, mutta minäkin kyllä kuulun niihin jotka tykkäävät syksystä ja talven odotuksesta :) Pitäisikin mennä itsekin kameran kanssa ulos.

  Tosi kiva muuten tuo ed. jutun pipo! Ihanat värit siinäkin.

  • maijanmaja says:

   Kiitos virkattu lintu! Ehkä mulle tämä marras on tavallista kauniimpi kun katselen isänmaan luontoa vähän haikein silmin. Mutta on Kaliforniassakin ruska, taitaa olla parhaimmillaan marras-joulukuussa.
   Ja piposta. Kuten sinäkin aiemmin kommentoit, on kiva neuloa vähän erilaisia pipoja. Tästä mallista täytyy vielä kehitellä sellainen pienempi tiittinen versio.

   • Rais says:

    Great shot of such a famous sign! I rmemeber being very excited visiting one in LA years ago – bought a t-shirt there too – we were tourists, of course:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>