palmikkoneule

Epätietoisuus lähtemisestä vaihtui viikon alussa viisumin myötä muuttohässäkäksi, lähtörumbaksi ja pakkaamisvimmaksi. Nyt se on totta. Päässä on paljon asioita ja listoja, sydänalassa tunteita ja tunnelmia. Hienoa, että perheellämme on tällainen tilaisuus, seikkailu, maailmaa avartava kokemus.

Viimeiseksi valmiiksi käsityöksi täällä Suomessa jää esikoiselle neulomani palmikkopaita. Hän halusi niukan mallin ja sen hän sai, hihojen pituuden niukkuus on kyllä mittavirhe. Taitaa kakkonen periä puseron varsin pian.

Lanka on Punta Yarnsin merinokonelankaa. Puikkosuositus nro 1. Hehheh. Neuloin toki kaksinkertaisena 2,5 puikoilla, mutta mikään ei ole varmempaa kuin se, että seuraava lanka on paksu. Lanka on kyllä todella pehmeää ja kutittamatonta, ehkä tikuttelu kannatti.

Bookmark and Share
This entry was posted in Neuleet ja virkkaus. Bookmark the permalink.

2 Responses to palmikkoneule

  1. Oho, tuossa onkin ollut tikuttelemista! Hieno tuli! Minäkin taidan seuraavaksi tarttua johonkin muhkeaan ja paksuun lankaan…

    Jatkat varmaan sitten blogin pitoa uudestakin kodista käsin? Minä ainakin olisin innokas ja utelias kuulemaan käsityö- ja muita kuulumisia sieltäkin :) Onnea matkaan teille!

  2. maijanmaja says:

    Kiitos toivotuksista virkattu lintu! Saapa nähdä milloin ehdin siellä käsityön ottamaan käteen.. Matkalaukkuun taidan pakata vain muutamat puikot ja pari lankakerää. Loput tulevat sitten kontissa tammikuun jälkipuoliskolla..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>