hei toistaiseksi

294. posti

Maijanmaja kiittää kahden ja puolen vuoden pituisesta matkasta lukijoita ja kommentoijia. Blogimaailma on antanut itselleni paljon. Olen tykännyt päivittää omaani ja lukea muiden. Moni idea, inspiraatio ja ajatus on herännyt niiden äärellä. Oma koneeni sammuu tänään ja alkuviikko täyttyy pakkaamisesta ja viime hetken valmisteluista.

En edes yritä kuvata muuttoon liittyvää tunteiden kirjoa. Tyydyn sanomaan, että ei ole helppoa vaikka haluankin tehdä tämän. Olen nainen, joka rakastaa miestään ja lähtee tämän kanssa Amerikkaan. En lähde maailmanvalloitusmielellä, mutta luottavaisena ja niin ennakkoluulottomasti kuin pystyn..

En tiedä koska saan netin toimimaan Jenkkilässä enkä tiedä millaisena ja millä nimellä blogini jatkuu. Uskon, että jossain vaiheessa lähetän postia piilaaksosta ja ilmoitus siitä tulee tämän majan seinälle. Jääkää hyvin. Voikaa hyvin. Repikää riemua kaamoksesta. Hyvää ensimmäistä adventtia!

Bookmark and Share
This entry was posted in Sekalaiset. Bookmark the permalink.

7 Responses to hei toistaiseksi

 1. Hei ja iso kiitos blogistasi! Se on ollut yksi suosikeistani :)

  Kaikkea hyvää!

  • maijanmaja says:

   virkattu lintu: Kiitos itsellesi mukana olosta ja kommenteista! Kiitos. ❤

  • Pierre says:

   Be careful tiakng medical advice from Yahoo Answers.Some of the answers to your last question were bizarre, especially the one about masturbation causing torsion of the testis.One testis larger than the other may be a result of mumps, but you should seek proper medical advice about this in your case.Sperm count tests involve examining a fresh semen sample. They are not expensive as tests go, but obviously require some privacy to produce. Talk to your doctor about this.

 2. violet says:

  Kaikkea hyvää matkaan ja uuteen elämään!
  Kuulisin mieluusti jossakin vaiheessa miten asiat lähtevät menemään.
  Vielä kerran: onni olkoon kanssanne.

  • maijanmaja says:

   violet: Kiitos sinnekin! Toivon itsekin voivani pitää blogia siellä mutta parempi olla nyt lupaamatta millaista ja milloin.. On tunne että kaikenlaista “säätöä” on tiedossa..
   Saa nähdä saatko postimaksusi Amerikan lähetyksenä.. (Älä hermostu, kaiken kaaoksen keskellä mua joskus vaivaa tällaiset jonkun mielestä pikku asiat..)

 3. ulla says:

  Halusin vain sanoa, että vaikkei ollakaan usein tavattu näin aikuisiällä (ja silloinkin harvoin todella ankeissa olosuhteissa Meikussa) niin jollakin tavalla tunnistin ikäväntunteen kun sinne kauas lähditte… Halaus täältä serkkuseni ja kaikkea hyvää!<3

 4. maijanmaja says:

  ulla, samat sanat.. Olen iloinen, että meillä on sellainen yhteys välillämme, että se on säilynyt ajan ja muutosten keskellä. Täällä kaukana kaikki ystävyyssuhteet korostuvat entisestään.
  Saimme tänään nettiyhteyden kotiin! Ennen blogipostien kirjoittamista on kuitenkin iso lista hoidettavia asioita. Mm. tuoli tän tietsikkapöydän alle (polvet sattuu)…
  Hyvää kiireistä joulunalusaikaa sulle töihin ja rauhallisempaa kotielämään!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>