legopojan syyspipo

Neuloin tämän pipon samalla kaavalla kuin viime talvena useamman villapipon. (Ensin ainaoikealla kaitale, se renkaaksi ja reunasta silmukoiden poiminen.) Tällä kertaa kaventelin kahdeksassa kohdassa ja vedin langan silmukoiden läpi, kun niitä oli 16 jäljellä.

Tupsu on kuulemma vauvamainen, mutta halusin kärkeen jotain keikkumaan ja väriä antamaan. Virkkasin ketjusilmukoita ja kokosin ne tällaiseksi… no, tupsuksi. :) Piti vain esitellä tupsu oikealla tavalla. “Tämä on sellainen Pelle Pelottoman pipohäkkyrä, jossa kulkee sähköä, kun väkkyrät heiluvat tuulessa.” Täydestä meni.

Lanka on Punta Yarnsin Punta Cotton Hand Painted.

Bookmark and Share
This entry was posted in Neuleet ja virkkaus. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>