iltalukemista

Tarttis lukea tämä ja omaksua sisältö. Joudun uusimaan kirjallisen kokeen ja inssin rapakon takana. Nuo kaksi tulikoetta eivät ole sitä ominta aluettani, vaikka aikoinani läpäisin molemmat testit kirkkaasti. Huomaan, että ikä tuo itsevarmuutta moniin asioihin, mutta ei kaikkiin. Pelkään nöyryytystä. Siirrän oppaan lukemista päivästä toiseen. Tätä härkää en haluaisi ottaa sarvista kiinni.

(Toivon todella, että tämä postaus hymyilyttää parin kuukauden kuluttua.)

Bookmark and Share
This entry was posted in Sekalaiset. Bookmark the permalink.

3 Responses to iltalukemista

 1. violet says:

  mitä mitä, rapakon taakse? olenko unohtanut jotakin vai etkö ole kertonutkaan?;-)

 2. maijanmaja says:

  violet: Olen vihjaillut, niin vienosti että ehkä vain jo muuta kautta tietäneet ovat huomanneet. Viisumeja odotellaan, mutta kuukauden päästä jo pitäisi olla siellä.. Taitaa olla haipakkaviikot edessä..

  • Amor says:

   Kaunista. Ei tosin sais katella tsimooma kuvia, kun tulee kaikkia inspiraatioita ja mite4 haluais tehde4. Sitten mies ei oo niiste4 yhte4e4n innostunu :D . Joissain asioissa meille4 on niin samanlainen maku ja toisissa ollaan sitten niin eri linjoilla. Te4e4 talo pite4is kylle4 rempata ihan kunnolla ja joskus tuntuu, ette4 se on ollut jo useamman vuoden vaiheessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>