adventtikynttilät

En ole niitä ihmisiä, jotka aloittavat joulun suunnittelemisen lokakuussa tai virittäytyvät tunnelmaan viimeistään marraskuussa. Tänä vuonna joulu tuntuu erityisen kaukaiselta ja epämääräiseltä, kun ei ole tietoa edes millä mantereella sitä vietetään.. Jotain on kuitenkin valmiina, adventtikynttelikkö.

Pohjalevy on tammea, jonka käsittelin läpikuultavalla eebenpuun sävyisellä osmocolor-puuvahalla. Korkkisavesta muovatut kiekot ovat alustassa kiinni metallitapeissa ja niitä voi siis vaihdella tapista toiseen tai jättää osan ilman kiekkoja kokonaan. Otan myöhemmin kuvia erilaisista kombinaatioista. Nyt kuvasin vain tätä adventtiasetelmaa. Savikiekoissa on kuparimangaanirautaoksidia ja paria eriväristä lasitetta.

Bookmark and Share
This entry was posted in Keramiikka. Bookmark the permalink.

2 Responses to adventtikynttilät

 1. ulla says:

  Voi että, kynttelikkö on niiiin sun näköinen! Eleettömän kaunis, rouhea ja siinä on vahva käsityön leima. Itse vääntelen kynttilä-sammal-käpy ym. asetelmia (töissä), heti pyhäinpäivän jälkeen alkaa sitten kunnon adventtitykitys!

  Jännää aikaa teillä kun on pakattava koko omaisuus ja lähitulevaisuus on jossittelua..en voi edes kuvitella niitä satoja (hoidettavia) asioita mitä mielessä pyörii… Onneksi suhun saa sitten jenkeistäkin yhteyden blogin ja facen kautta!?

  • maijanmaja says:

   Ulla, kiitos kiitos, tosi mukava kuulla! Toi täytyis kyllä pakata matkalaukkuun ja saattaa olla että on muuta tärkeämpää mukaan otettavaa 8 viikoksi.. Ehkä sitten adventtina AD 2012. ;)
   Onhan tässä näitä asioita ja tänään tuli tieto, ettei saatu havittelemaamme taloa.. Oltiin kyllä ekoja tarjouksen jättäneitä mutta valitsivat silti perheen joka pääsi paikan päälle itse. Tavallaan ymmärrettävää mutta silti epistä..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>