vihdoinkin valmis käsityö

Pää ja luonnoslehtiö pursuilevat neuleideoita ja muitakin käsityöjuttuja, mutta en saa jotenkin mitään aikaiseksi. Päivät hujahtavat lasten kanssa touhuillessa ja huushollin ylläpidossa (missä välissä ehtisin käymään kodin ulkopuolella töissä?!) ja iltaisin vatvon isoa elämänmuutosta, joka meillä on edessä. Siihen liittyy niin paljon tekemistä, että valmiiden käsitöiden määrä tulee tästä tuskin kovasti kasvamaan..

Niin ja piti ottaa tällä viikolla asukuviakin.. Kuvaaja on loistanut poissaolollaan eikä tämän viikon sääkään olisi juuri tarjonnut kuvausmahdollisuuksia.

Mutta, yhdet kädenlämmittimet olen sentään virkannut Novitan alpakasta. Pian alkaa olla niiden pitoaika. Tein nämä eräälle heinäkuussa pyöreitä vuosia täyttäneelle puutarhaihmiselle.

Bookmark and Share
This entry was posted in Neuleet ja virkkaus. Bookmark the permalink.

5 Responses to vihdoinkin valmis käsityö

  1. Piia says:

    Ihanaa, että on ideoita ja suunnitelmia pää ja kansiot täynnä, toteutat niitä sitten tämän rumban jälkeen rauhassa. Täällä kurjia ilmoja kans, senpä kunniaksi lämmitettiin tänään sauna piiiiitkästä aikaa. K arveli, että sytyke-lehden perusteella ollaan saunottu viimeksi huhtikuussa ;) Syksy on siis saapunut kaupunkiin ;)

    Rentouttavaa viikonloppua koko porukalle!

  2. Samaa ongelmaa vähän täälläkin, ideoita olisi, mutta rauhallista työskentelyaikaa melko rajoitetusti… Kauniit nuo lämmittimet!

    Elämänmuutos, kuulostaa jännältä ! :)

  3. Oho, virkatusta linnusta jäikin a-kirjain pois.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>