mun mhann

Viikonloppuna vietettiin Kaapelilla designmaailman hulluja päiviä. Löysin Lumilta kauan kaivatun laukun, joka on tarpeeksi suuri mutta ei liian iso, kätkee sisäänsä riittävästi pikkutaskuja ja jota voi kantaa kädessä ja olalla. Mielikuvissa laukku oli ruskea, mutta päädyin sittenkin mustaan (vaikka ruskea samanlainen oli myös tarjolla). Tämä on mukavan rock, ja myös mies voi varauksettomasti heittää sen olalleen.

ps. Kröhöm.. Käytyäni itsekin Lumin sivuilla opin, että Mhann on nimenomaan miesten laukkumerkki..

Bookmark and Share
This entry was posted in muoti. Bookmark the permalink.

3 Responses to mun mhann

  1. ulla says:

    Mielettömän ihana ja ajaton laukku! Toi vaan tulee paranemaan vanhetessaan. Mä löydän tosi usein just kivoja asusteita miesten osastoilta, yleensä ihan varta vasten tsekkaan ne ensin. Mul ois konjakinruskea iso nahkalaukku (ja saappaat) hakusessa. Ehkä odottelen että ne tulee kirppiksellä vastaan… :)

  2. maijanmaja says:

    ulla: Ajattomuus on tärkeää, koska nahkalaukkuja ei tuon tuosta vaan ostella. Mulle tämä oli ensimmäinen iso nahkalaukku. Oikein odotan, että se tuosta vähän “kulahtaisi”. :) Konjakinruskea mullakin oli mielessä, mutta tätä tarjousta ei voinut ohittaa. Onnea sulle etsintöihin!

  3. Tomek says:

    Czekam na kontynuacje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>