aamukaste

Tänään iloitsen syksyn kauneudesta, ja sateettomasta päivästä, sekä siitä etuoikeudesta, että olen jokaisen lapseni kanssa saanut rauhassa ihailla tavallisen tiistaiaamun kastepisaroita lehdillä.

Tänään en ole ollenkaan varma siitä, mihin suuntaan tämä blogi on menossa vai onko menossa minnekään. Jotenkin nololta kun tuntuu panna esille kuvia aamukasteesta.

(huomio itselleni: panna esille on ihan eri asia kuin esitellä)

Palmikkoneuletakistani tuleekin vanhimmalle lapselle villapaita. Kätevää, että vaikka kokoarvio meni reilusti pieleen, niin purkamisen sijaan voi vain muuttaa suunnitelmia.

Bookmark and Share
This entry was posted in Neuleet ja virkkaus, Sekalaiset. Bookmark the permalink.

5 Responses to aamukaste

 1. violet says:

  Minuu raivostuttaa kun moni hyvä ja kiva blogi jää lähes vaille kommentteja ja huomiota, kuten tämä sinunkin.
  Pöh sentäs.
  Sielläkin kun on selvästi takana fiksu, ajatteleva nainen, jolla on vielä taito nähdä aamukaste. Huomata se, meinaan.

 2. ulla says:

  Samaa mieltä kuin Violet! Älä Maija ainakaan harkitsekaan blogisi lopettamista!!!

 3. maijanmaja says:

  violet ja ulla: Kiitos, kiitos teille kun jaksatte kommentoida ja kannustaa! Kaipa sitä saisi enemmän huomiota, jos vähän panisi blogiaan tyrkylle, “mainostaisi”, mutta kun en osaa. Alun perinhän blogi lähti omasta tarpeesta koota käsitöitä ym. “saman katon alle”. Ei silti, jokainen kommentti alusta saakka on merkinnyt paljon.
  En aio tehdä mitään radikaalia lopettamispäätöstä, mutta mietin mihin suuntaan jatkaisin, kun loppusyksystä lähtien asumme maapallon toisella puolella (jos saamme viisumit, vakuutukset ym. ym.) Luulen, etten ainakaan aluksi ehdi käsitöitä tekemään ja keramiikka jäänee kokonaan pois.. Olen valinnut blogiini melko anonyymin tien, koska en luota nettimaailmaan, koska sitä ei voi hallita jne. Mutta ehkä oikeanlainen konsepti löytyy, kun sinne saakka pääsemme..

 4. Maria says:

  Tiedäthän että sulla on paljon hiljaisia blogin seuraajia!! :)

 5. maijanmaja says:

  Maria: Tiedän, tai siis tiedän, että seuraajia on enemmän kuin kommentoijia. :) Mikä sitten on paljon, on eri asia. Mutta enemmän tämä blogipohdinta liittyy nyt siihen muutokseen, jonka muutto ulkomaille aiheuttaa. Alkuperäinen idea ei toimi ja uudesta ei ole vielä tietoa. Ei toisaalta tarvitse ollakaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>