huono hattu, paremmat skonssit

Nyt se tapahtui. Hän ei tykkää. Ompelin kuopukselle hatun lapsuusvuosieni mallia muistellen, mutta sitähän ei päähän laiteta. Ei edes kuvaamisen ajaksi. Ei todellakaan.

Niin, no onhan se vähän vauvamainen 3-vuotiaalla.. Ja lierikin on liian iso, pitkä, lerpakka. 70-luvun Eveliina-nukke pääsi malliksi ja taitaa saada omia koko hatun.

Skonssit sentään onnistuivat paremmin. Kelpasivat juniorillekin.

Bookmark and Share
This entry was posted in Ompelu, Ruoka. Bookmark the permalink.

2 Responses to huono hattu, paremmat skonssit

  1. violet says:

    Joo kyllä ne alkavat sanoa jossakin vaiheessa etteivät tykkää. Aika suoraan.
    Ja ihan hyvä se on minusta. Että meinaan uskaltaa sanoa. On toki asioita joissa sitä mielipidettä ei oteta huomioon(ts. ei tehdä lapsen tahdon mukaan) mutta kummiskin. Minusta on hyvä että lapsella on mielipiteet jo alusta asti. (vaikka ne toisinaan tuntuvat vähän samalta kuin joku heittäisi rätin naamalle….)

  2. maijanmaja says:

    violet, olen samaa mieltä. Tästä hatusta ei vaan tullut sellaista, että haluaisi sitä pitää, vaikka valitsi itse kankaan muutamasta vaihtoehdosta. Edessä on ehkä vielä ne ajat, kun MIKÄÄN mitä itse ehdotan ei kelpaa ja ne kledjut mitä vetää päälleen on minusta kamalia.. Tai sitten sellaista vaihetta ei tule. Luulen, että jonkun kanssa noista sekin tapahtuu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>