heippa kesä

Elokuun viimeiseksi viikonlopuksi on luvattu hellettä. Se olisikin loistava päätös hienoille suvisäille. Meidän porukka suuntaa maalle sänkipeltojen keskelle omenoita maistelemaan.

Pellavalanka lähtee mukaan, vaikka on ärsyttävän liukasta neulottavaa. Pidän langan väristä, se kun on aika vaikeasti määrieteltävä. Epäväri. Siinä on vihreääkin, joka ei kuvassa näy.

Bookmark and Share
This entry was posted in Neuleet ja virkkaus, Sekalaiset. Bookmark the permalink.

2 Responses to heippa kesä

 1. ulla says:

  Sullakin on kelloköynnös kukkimaisillaan. Mä olen aivan addiktoitunut ko. köynnökseen, sitä on oltava joka vuosi! Tuo lanka ei kyllä näytä kovin kivalta neulottavalta, vaikkakin kivalta näyttää muuten.

  Mä sanoin perjantaina itseni irti töistä! Tässä on nyt uuden alku edessä, pistetään kaverin kanssa kukkakauppa pystyyn. Tai oikeesti minä menen työntekijäksi, en siis ala itse yrittäjäksi. Käytännössä kuitenkin pääsen vaikuttamaan kaikkeen näin alusta lähtien, torstaina lähdetään Ruotsiin Formex-messuille haalimaan sisustustavaraa, ruukkuja ym. myytävää… Aloitan viralliset työt 15.9. ja lokakuun alkupuolella yritetään saada pulju auki asiakkaille. Sitä ennen on edessä armoton remppa kun muutetaan entinen kultasepänliike meille toimivaksi tilaksi… Muista sitten tulevaisuudessa tykkäillä meistä facebookissa! ;)

  • maijanmaja says:

   Hienoa, rohkea veto! Olipa upea uutinen! Ihan takuulla tuun tykkäilemään. :) Kyllähän se remppa sujuu, kun on oman talon maalusurakkakin sopivasti alla… Et pääse sammaloitumaan… Tsemppiä!
   Ai se on kelloköynnös… En tiennyt eikä valitettavasti ole omassa pihassa, vaan WeeGeen… Tykkään kyllä valtavasti. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>