mukit Suomenlinnasta

Uskallan väittää, että tee maistuu näistä mukeista vielä vähän tavallista paremmalta. Mukit ovat tunnetun keraamikon Riitta Talonpojan tämän vuoden tuotantoa. Sama malli, kuviot ja värimaailma toistuvat jokaisessa mukissa, mutta hallitseva väri vaihtelee. Keltaisen ja sinivihreän lisäksi on ainakin korallinpunainen ja indigonsininen. Sarjaan kuuluu myös iso kulho ja tosi upea kannu.

En huomannut laittaa kuvaan mukaan (taaskaan) mitään mistä voisi päätellä mukien koon. Mutta isoja ovat, mukiin menee 4 dl juomaa.

Bookmark and Share
This entry was posted in Keramiikka. Bookmark the permalink.

3 Responses to mukit Suomenlinnasta

  1. Maria says:

    Kiva on lueskella mukavaa blogiasi ja katsella nättejä kuvia :) Täällä lasten nukuttamisessa siirrytty silittelystä pelkkään läsnäoloon, mikä vapauttaa äidin nettiin ja nyt pitkästä aikaa kommentoimaankin.

  2. Sergio says:

    Nyt Noora kampanja pysyytn, jotta joka lafka ottaisi normike4yte4nnf6ksi tuon Ruohonjuuressa jo tutun pullojen ja muiden uudelleente4ytf6n.Ennen vanhaan – alkoholin ollessa viele4 kortilla – Alkossa ei viinaa herunut ilman, ette4 toi mukanaan oman pullon. Voi site4 riemun me4e4re4e4, kun kerrankin jonkun talon alta lf6ytyi kymmenien pullojen ke4tkf6! (tuttava kertoi tarinan.)Miksi hitossa emme toimi samoin te4ne4kin pe4ive4ne4? Miksi meide4n on pite4nyt vajota siihen jenkkihysteriaan kaiken maailman “pf6pf6iste4″, kun oma, pesty, ehke4 kotona desinfioitukin pullo tai purtilo on ihan yhte4 hyve4 kuin Kiinasta vasta rahdattu uusi?Totta kai asiaan liittyy se “disclaimer”-puoli, eli laissa olisi se4e4dette4ve4, ette4 oman astian ke4ytte4je4 ottaa vastuun myf6s tuotteen hygieenisyydeste4, ja pystytte4esse4 todistamaan ette4 mahdollinen epe4puhtaus ei johdu suoraan elintarvikkeesta on asiakas tietenkin vastuullinen. Eli tiukkaa lakiasiaakin te4he4n tietenkin liittyisi, mutta miksi emme toimisi edelle4ke4vije4ne4 maailman je4teme4e4re4n pienente4misesse4? Ve4henisi meille4kin ne kauan parjatut kierre4tyskulut! Sine4, Noora, olet hyve4sse4 paikassa viede4ksesi te4llaista asiaa eteenpe4in. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>