maineensa veroinen Surrur

Pari viikkoa sitten pääsin selailemaan kovasti kehuttua Surrur-kirjaa. Kaikki jo varmaan tietävät mistä on kyse, mutta jos joku ei ole vielä kuullut, niin kirjassa on useiden Marimekon suunnittelijoiden ideoita marikankaiden käyttämiseksi, ajatuksia kodin sisustamisesta, väläyksiä heidän omista kodeistaan ja kaikkea muutakin kyllä. Sekä tietenkin ohjeet ja kaavat ompeluksiin ja muihin viritelmiin.

Niin, siis vakuutuin kovasti ja innostuin valtavasti ja tilasin kirjan heti kotikoneelle päästyäni. Tänään se tuli ja sormet syyhyää erityisesti Erja Hirven ideoiden ja mallien toteuttamiseen.

Bookmark and Share
This entry was posted in Koti ja sisustaminen, Ompelu. Bookmark the permalink.

2 Responses to maineensa veroinen Surrur

  1. Piia says:

    Ihanaa, että sait kirjan. Palautin kirjan eilen kirjastoon ja oli kyllä ihan pakko laittaa heti ostoslistalle itsellekin. Ihania ompeluhetkiä!

    • maijanmaja says:

      Piia: Tää on niitä kirjoja joihin voi palata aina uudelleen. Lapsetkin ehkä innostuu siitä joskus. Ja kässän opetukseen siinä on hyviä ideoita. Eri asia sitten koska pääsen niitä hyödyntämään.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>