päivän tunnussana

Kliseinen kehoitus on tänään totisinta totta, kun neulon vimmatusti isojen tyttöjen boleroita valmiiksi. Joka hetkeen on tartuttava puikot kourassa, jotta aamulla on päälle pantavaa koulun kevätjuhlaan. Muitakin viime tingan hommia on tiedossa, vaikka kaikkein mieluiten olisin tänään 160 km:n päässä “Neito ja savilintu” -näyttelymme avajaisissa..

Kunnon carpe diem -henkeen kuuluisi kenties se, että uskoisin itseeni ja siihen, että ehdin neuloa viimeisen hihan automatkoilla. Realiteetit vain on tässä iässä jo kohdattava ja muistettava, että joka kerta on tullut huono olo autossa neulomisesta..

Kirjaimet olen tehnyt savesta ja tarkoitus on liimata taakse magneetinpalat.

Bookmark and Share
This entry was posted in Keramiikka, Neuleet ja virkkaus. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>