Pipo nro 2

Vaalean pipon neuloin samalla perusidealla kuin vihreän, mutta tässä neuloin “pantaosaan” isoa palmikkokuviota. Yläosassa tein kavennuksia kuudessa kohdassa, vihreässä kavennuspaikkoja oli neljä. Tupsu on kooltaan samaa muhkeaa sorttia.

Elämässä voi onneksi muuttaa mielipiteitä. Neilikka on ollut ennen inhokkikukkasten listalla, mutta parin viime vuoden ajan olen jo alkanut katsella sitä uusin silmin. Edelleen se iso neilikka ja varsinkin kirkkaanpunaisena tökkii, mutta tämä pienempi versio on aika kiva valkoisena ja vaikka tällaisena violettiin menevänä punaisena.

Bookmark and Share
This entry was posted in Koti ja sisustaminen, Neuleet ja virkkaus. Bookmark the permalink.

4 Responses to Pipo nro 2

 1. Ulpukka says:

  Kovasti oot taas saanut neulomuksia aikaiseksi! Ja hei, neilikka on supertrendikäs kukka nykyään! Ihan turhaan siihen liittyy ikäviä mielikuvia, muka hautajaiskukka… Värejä löytyy joka lähtöön ja maljakkokestävyys on huippuluokkaa.

  Mun niska tuntuu jo vähän paremmalta, tosin en uskalla särkylääkkeistä vielä luopua. Ens viikolla täytyy alkaa selvittelemään sitä autoasiaa…

  • maijanmaja says:

   Ulla: Joo oon tosiaan kääntänyt kelkkani neilikan suhteen. Kukan mallihan on kaunis ja mitkä pitkät verholehdet!
   Hyvä että menee parempaan suuntaan, jaksamisia!!

 2. Erika says:

  Heisun! Olen pitkään haaveillut neulovani juuri tämäntyyppisen pipon itselleni, googlettelun ja pinterestin kahlaamisen tuloksena löysin tänne :) Rohkeneeko kysyä, monenko silmukan palmikkoa olet neulonut tuohon reunaan ja kuinka paksuilla puikoilla? Olen muutaman viritelmän jo purkanut, kun en ole saanut aikaan mieleistä :)

 3. Siiri says:

  Mitä lankaa tässä pipossa on käytetty? Onko sinulla täällä blogissa tälle pipolle ohjetta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>