Suunta kohti syksyä

Bookmark and Share
This entry was posted in Sekalaiset. Bookmark the permalink.

4 Responses to Suunta kohti syksyä

 1. Gideon says:

  Another wonderful day in Rome for you. I can’t wait to take Paolo to the Borghese when we’re there in December. We had tiktecs the last time but cancelled them because he was too tired. Imagine being too tired for art. I am still shocked.

 2. Noor says:

  Kuulostaa ihanalta resietplte4,,,taidan ottaa neuvosta vaarin. Je4in te4ne4e4n pois tf6iste4 hirvee4n migreenin takia ja nyt le4e4kkeiden alettua tehte4vie4e4n tehde4, tulin pikaisesti ke4yme4e4n blogistaniassa. Ja koska villasukat on jo jalassa ja takassa tuli, menen sinne peittojen alle! Kynttile4t joudun je4tte4me4e4n huomiseen, jotta tokenen te4ste4 migreeniste4, se ei le4hde liekkeje4 tuijottamalla, ike4ve4 kylle4…Mukavaa viikonloppua sinulle:)

 3. Daniel says:

  Marita : Jag her virkat ihop ple4den och de5 vikarr jag in garnstumpen som jag bf6rjar med.. De5 blir det inte se5 me5nga tre5dar att fe4sta…Nanne: Kanske vi me5ste ta en virk-kve4ll tillsammans se5 skulle du fe5 bf6rjan…Tack till er alla ff6r era gulliga kommentarer…

 4. Lauriianee says:

  HANNA,moikka! Kiitos iloisesta keamontistmsi. Mukavaa iltaa!TUULA,hei! Kylle4 on vette4 tosiaankin riitte4nyt,mutta te4e4lle4 paistoi te4ne4e4nkin ve4lisse4 aurinko,ihanaa. Hauskaa iltaa!SANNA,heippa! Villasukat ja reinot jalassa kirjoittelen te4e4lle4..eli melkein samat..Hauskaa illanjatkoa!PAULA KRSTIINA,moikka! Voi miten ihanalta kuulostaa,le4mpime4lte4 ja kodikkaalta. Mukavaa illanjatkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>